Plantenbak Viho

Een paar weken geleden gingen we over van een vrijwel witte vloer naar een vloer in een vergrijsde groentint. Dat bracht een golf van veranderingen in ons huis met zich mee. Op de plek in de keuken waar voorheen twee mintgroene kratjes opgestapeld stonden, moest wat anders komen. De kleuren en stijl matchten totaal niet meer met elkaar! Op die prominente plek staat nu de draadstalen plantenbak Viho.

Plantenbak Viho

Lees hier het leuke geschreven over onze plantenbak Viho.
Original by Annelies Dorsman: http://dirksdotter.com/mowkan-plantenbak/

Een echte musthave is het ondertussen wel geworden: de langwerpige plantenbak op hoge poten. Zo’n toffe plantenbak stond ook al een tijdje bij mij op de wishlist. Een echt geschikt plekje in huis had ik er helaas niet voor. Maar met het verdwijnen van de mijn mintgroene kratjes zag ik dus mooi mijn kans om zo’n plantenbak een plaatsje te kunnen geven!

Uit de Mowkan collectie koos ik voor de witte, draadstalen plantenbak Viho. Plantenbak Viho is gemaakt van solide, gepoedercoat metaal. Het is letterlijk en figuurlijk een stevige bak: je loopt de hem niet zomaar omver (erg handig met huisdieren en kinderen in huis dus!). Plantenbak Viho is ook nog eens lekker fors: je kunt er genoeg groen in kwijt! Of juist totaal wat anders. Lees en kijk je meer voor een aantal styling variaties?

mowkan viho plantenbak

Kleurrijk & groen

Een plantenbak vul je in eerste instantie – heel logisch – met planten. Zelf koos ik voor een kleurrijke invulling met planten en potten. Omdat je zo leuk door het draadstaal kunt kijken, koos ik voor drie verschillende kleuren plantenpotten, in kleuren die je in ons interieur meer terug ziet terugkomen. Qua groen koos ik ook voor planten met een kleurrijke touch: de Shadowplant (Calathea Amabilis), een Guzmania Candy (met die prachtige roze bloem) en een pastelkleurige kerstster (Poinsettia).

 

mowkan viho plantenbak

Schatkist

Met het open karakter van de plantenbak Viho is het juist ook heel goed mogelijk om je schatten tentoon te stellen. Aan welke items heb je een bijzondere herinnering bijvoorbeeld? Geef die dan een plekje in de plantenbak. Zo maak je je interieur eigen en persoonlijk.

mowkan viho plantenbak

Baby- en kidsproof

Zet de plantenbak eens op een hele andere plek dan in je woonkamer. Waarom niet naast of in de buurt van de commode? Alle spulletjes die je nodig hebt, heb je binnen handbereik. Plantenbak Viho is zeker weten een eyecatcher op de babykamer. Weer eens wat anders dan het geijkte plankje boven de commode. Geen baby meer in huis maar wel oudere kids? Gebruik de plantenbak dan eens als de plek om de favorietje boekjes te bewaren.

mowkan viho plantenbak

Comments

  • No comments found

Leave your comments