RETRO KINDERSTOEL VAN MOWKAN

RETRO KINDERSTOEL VAN MOWKAN

Eerder hebben jullie al kennis kunnen maken met Mowkan. Zoals jullie wellicht al weten, is dit één van m'n favoriete merken. Ook op het gebied van kids hebben ze me toch een toffe kinderstoel! Benieuwd naar dit retro design? Lees dan snel verder.

 

Read more
Interiorlovers: Maak kennis met SKAH van Mowkan

Interiorlovers: Maak kennis met SKAH van Mowkan

Wij zijn een leuke winactie gestart in samenwerking met Interiorlovers. Lees in hun blogpost hoe je kans maakt op het winnen van onze velvet eetkamerstoel Skah. En het is echt feest want je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren! Deze actie is geldig t/m zaterdag 24 februari. Interiorlovers heeft ook een heel leuk blog geschreven over deze mooie eetkamerstoel.

Read more
Miss jettle: Een pittige velvet touch

Miss jettle: Een pittige velvet touch

De velvet trend gaat al weer een jaartje mee. Deze typische jaren 90 stof is sinds 2017 weer helemaal terug. Je ziet velvet kussens, poefen en zelfs stoelen. Ook in 2018 mag er flink mee worden gestyled en gecombineerd. Zoals dat vaker gaat bij mij en trends, duurt het even voordat ik er aan toe wil geven. Een jaar geleden zag ik de eerste velvet interieur items voorbij komen en moest ik daar toch wel even aan wennen. Totdat ik die items steeds vaker spotte en daardoor inzag dat het helemaal zo gek nog niet stond. Velvet is juist heel stijlvol, maar heeft toch een pittig karakter!

Read more
dirksdotter  Plantenbak Viho

Plantenbak Viho

Een paar weken geleden gingen we over van een vrijwel witte vloer naar een vloer in een vergrijsde groentint. Dat bracht een golf van veranderingen in ons huis met zich mee. Op de plek in de keuken waar voorheen twee mintgroene kratjes opgestapeld stonden, moest wat anders komen. De kleuren en stijl matchten totaal niet meer met elkaar! Op die prominente plek staat nu de draadstalen plantenbak Viho.

Read more
ZUS interieur: mowkan - a new kid in town

ZUS interieur: mowkan - a new kid in town

Wij zijn een leuke winactie gestart in samenwerking met Zusinterieur. Lees in haar blogpost hoe je kans maakt op het winnen van onze velvet fauteuil Pat.

En het is echt feest want je kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren! Deze actie is geldig van 05-12 t/m 12-12. Verder schreef zij ook een heel leuk blog over deze mooie fauteuil.

Read more
Ereplaatsje voor velvet

Ereplaatsje voor velvet

Warm roze in velvet met een industrieel zwart stalen frame. Op papier is dat een hele toffe combinatie, maar bij het zien van deze eetkamerstoel… Ik vind ‘m zo mooi! Veel te mooi om tussen de andere stoelen aan de eetkamertafel te zetten.

Read more